Remonttipalvelut pääkaupunkiseudulla

Kotiremppa CG tarjoaa monipuolisia remonttipalveluita pääasiassa Helsingin, Espoon ja Vantaan kodeille, taloyhtiöille sekä yrityksille. Teemme mm. asuntojen sisäremontit, märkätilaremontit sekä julkisivusaneeraukset. Tutustu palveluihimme, katso töitämme kuvagalleriasta ja pyydä tarjous!

Kylpyhuoneremontti

Märkätilojen hyvä kunto on tärkeää koko asunnon viihtyvyyden ja terveellisyyden kannalta. Oikein tehdyt eristystyöt ja laadukkaat kalusteet varmistavat, ettei kosteusvaurioita pääse syntymään. Teemme monipuoliset kylpyhuoneremontit kodeille ja taloyhtiöille vankalla kokemuksella. Voit tilata meiltä mm. suihkutilojen, saunan ja/tai wc-tilojen remontin. Yrityksellämme on VTT:n märkätilasertifikaatti vesieristystöitä varten.

Huoneistoremontti

Huoneistoremontti on nopea ja edullinen tapa uudistaa kodin tai liiketilojen ilmettä. Tapetoinnilla, seinien maalauksella tai lattiamateriaalin vaihtamisella saadaan aikaan laadukas ja raikas ilme ilman suuria kuluja. Kerro millaista remonttia olet suunnitellut, niin saat tarjouksen!

Keittiöremontti

Hyvin toimiva keittiö ja laadukkaat kalusteet tekevät keittiöstä paikan, jossa todella viihtyy. Viimeisen päälle mietityt materiaalit, valaistus sekä kalusteiden asettelu takaavat, että keittiöstä tulee kodin sydän. Kun suunnittelet keittiöremonttia, kannattaa kysyä vinkkejä ja hinta-arviota meiltä. Voit myös tutustua toteuttamiimme keittiöremontteihin sivuiltamme löytyvässä kuvagalleriassa.

Julkisivusaneeraus

Teemme julkisivusaneerauksia kodeille, yrityksille ja taloyhtiöille. Olemme tehneet mm. julkisivu- ja sokkelirappauksia, parvekkeiden korjauksia pinnoituksineen sekä julkisivumaalauksia sekä rapattuihin taloihin että puutaloihin. Kysy lisää!